In Flames (SE) med supp. Overthrow [UTSOLGT]

Med sin melodiske death metal har Gøteborg-bandet In Flames opparbeidet seg en misunnelsesverdig fanskare, både hjemme i Sverige og internasjonalt. Den 20. april rocker de Trondheim!

Konserten er utsolgt

Tre år etter kjempesuksessen A Sense Of Purpose fra 2008 er de aktuelle 2011-utgivelsen Sounds Of A Playground Fading. Dette er bandets tiende album, og det første etter at gitarist Jesper Strömblad forlot bandet og ble permanent erstattet av Niclas Engelin (Gardenian, Passenger, Engel).

Sounds Of A Playground Fading byr på tung In Flames-metal spekket med minneverdige hooks, hvor gitarriffene - de er mange, store og gode - blandes med rytmisk dundring på trommeskinnene og Anders Fridéns snerrende vokal. Melodiene får godt med boltreplass, men her er også kjappe, aggressive låter - for eksempel "Where The Dead Ships Dwell" og "Darker Times".

Dagbladet kalte bandets konsert på Norway Rock-festivalen for "showmessig fyrverkeri" og Asbjørn Slettemark fra NRK-programmene Lydverket og Pyro, rapporterte om en "fantastisk helaften med In Flames" da bandet nylig gjestet Oslo Spektrum som headliner sammen med et kobbel andre flotte metalkolleger. Slettemark skriver videre: "Det er tett, velspilt, storslagent og med et lysshow som Jean Michel Jarre hadde vært fornøyd med til Kairo-konsertene sine, og Anders Fridén leverer det ene majestetiske refrenget etter det andre. I løpet av 95 minutter er det ikke en eneste nedtur, og med noen semieldre spor av typen Cloud Connected, Swim og Only For The Weak, er setlisten alt jeg vil at den skal være."

Da er det bare å glede seg til 20. april. Da står bandet på scenen i Storsalen i Trondheim for å gi en oppvisning i metal av ypperste merke.

Overthrow

Disse hardtslående siddisene henter inspirasjon fra alle hjørner innen tung musikk. Til tross for sin unge alder har de allerede rukket å varme opp for band som Clutch, Cancer Bats, Purified in Blood, Valient Thorr sam å turnere med Kvelertak. Etter en meget vellykket figur på by:larm i 2011 fikk norsk musikkbransje virkelig øynene opp for disse gutta. Bandet er nå i full gang med å jobbe med debutskiva som ventes i 2012, og for å vise Trondheim hva de er gode for blir deres første gig her oppladning for selveste In Flames.

Arrangementet har 18 års aldersgrense

Sjekk ut In Flames Hjemmeside In Flames

Sjekk ut Overthrow Overthrow @ Myspace

Informasjon

Type: Konsert
Hvor: Storsalen, Trondheim
Når: fredag 20. april 2012
Tidspunkt: 21:00
Arrangerende: Klubbstyret

Del
Facebook Facebook
Twitter Twitter

Kalender
  Legg til dette arrangementet (iCal)
  Legg til i Google Calendar (iCal)

Billett

Medlem:290 kr
Ikke-medlem:350 kr

Utsolgt