Som et 24 år gammelt frisk pust fra Ålesund kan vi endelig ønske Mikhael Paskalev velkommen til Studentersamfundet i Trondhjem! Vinneren av Urørtfinalen 2012!

Høyaktuell med låten ”I Spy” som stadig vekk blir spilt for engasjerte lyttere på P3, er det ikke rart at han allerede er booket til Øyafestivalen, by:Larm og Slottsfjell. Også verdt å nevne er deltakelse i årets Urørt-finale med vanvittige 72,8 % av 64.611 stemmer!

Med melodiske og herlige fengende låter innenfor sjangrene americana, alternativ countryrock og indiepop blir det et virkelig privilegium å få med seg denne mannen i Klubben. Selv beskriver han sin egen musikkstil som ”Hovedsaklig popmusikk, men med mye røtter i gammel gospel og rock & roll. Spilt av dyktige musikere og gode venner som har det gøyalt på konsert. En fin gjeng i storform.”

Inspirert av artister som The Shins, Tom Waits, Edward Sharpe og Paul Simon blir det vanskelig å se for seg noe annet enn en karismatisk og energisk sammensetning ved konsertstart. Også Jonas Alaska er en stor inspirasjon da de to faktisk spiller i hverandres backingband til daglig.

Mari Garås Monsen fra Urørt forklarer Mikhael slik: “Han er en av landets mest sjarmerende og spennende popgutter, og klarer å balansere det retro og det moderne til et fantastisk og unikt uttrykk.” Med bakgrunn i hans musikk, denne uttalelsen og innspilling av sitt første album i år, kan vi ikke gjøre annet enn å glede oss!

Mikhael Paskalev på Facebook

Mikhael Paskalev på Urørt

Arrangementet har 18 års aldersgrense

Informasjon

Type: Konsert
Hvor: Klubben, Trondheim
Når: lørdag 14. april 2012
Tidspunkt: 22:00
Arrangerende: Lørdagskomitéen

Del
Facebook Facebook
Twitter Twitter

Kalender
  Legg til dette arrangementet (iCal)
  Legg til i Google Calendar (iCal)

Billett

Medlem:100 kr
Ikke-medlem:140 kr

Utsolgt