Gutta fra Envy returnerer til Trondheim etter en fantastisk kveld i Dødens Dal sammen med Snoop Dogg. Gjør deg klar til en festkveld uten sidestykke!

2011 har vært et utmerket år for Envy. Etter utgivelsen av sin første mixtape Dreamworks: Why Not Me, spilte Envy på årets by:Larm-festival og tok alle med storm. by:Larm-suksessen bar frukter, og i sommer spilte bandet på bl.a. Hovefestivalen, Slottsfjellfestivalen og Øyafestivalen, samtidig som de stadig avanserte i verdens største live-konkurransen for usignerte band – Emergenza. De vant den norske finalen, de vant den nordiske – og i august stakk de jaggu av med hovedseieren i Tyskland også.

Det er dermed ikke veldig vanskelig å forestille at Envy er et fenomenalt liveband. Men også det innspilte materialet har noe for seg, og trendsettende radiostasjoner som NRJ og NRK P3 var raske med å plukke opp den første offisielle sommersingelen One Song, og flere radiostasjoner har fulgt etter. Sjekk ut den überferske musikkvideoen også!

Hiphop med fullt band og kordamer er så fett, og Envy er et sånt band som crosser over i flere sjangre, og ikke minst, blir likt av de aller fleste. Spe på med to suverent sjarmerende frontfigurer i Nico Sereba og Vincent ’Vinz’ Dery, og forbred deg på at dette er et band du kommer til å høre svært mye av fremover!

Arrangementet har 18 års aldersgrense

Sjekk ut

Envy @ Facebook

Envy @ Urørt

Informasjon

Type: Konsert
Hvor: Klubben, Trondheim
Når: fredag 16. mars 2012
Tidspunkt: 22:00
Arrangerende: Klubbstyret

Del
Facebook Facebook
Twitter Twitter

Kalender
  Legg til dette arrangementet (iCal)
  Legg til i Google Calendar (iCal)

Billett

Medlem:120 kr
Ikke-medlem:160 kr

Billetter ikke tilgjengelig