The Samuel Jackson Five + Ni (FR) + Synkoke

24. August står The Samuel Jackson Five på menyen i Klubben. Oppskriften er enkel: Instrumental rock med en dråpe folk og en dæsj 70-talls progrock krydret med 90-talls indie. Som appretiff serveres støyrock og psykedelisk jazz i form av Ni (FR) og Synkoke.

Samuel Jackson Five er selverklærte spesialister innen norsk instrumental rock, og det er ikke uten grunn. Det Oslo-baserte bandet ble startet opp tidlig på 2000-tallet som et drum and bass – prosjekt og har siden veltet seg inn i et sjangersammensurium av postrock, indie, folk og mainstream rock.

I 2012 slapp de sitt siste album The Samuel Jackson Five der deres egne favorittartiser fra den norske rockehulen bidrar. Blant annet har Truls Heggero (Lukestar), Thomas Bratlie (Rumble in Rhodos) og Pål Angelskår (Minor Majority) vært med på å skape denne potpurrien av sirkulære gitarriff som tidvis avløses av vokal, voldsom bass, støysax og felespill.

Synkoke er unikt, og ulikt det aller meste du noen gang har hørt eller sett live. Musikken er vanskelig å beskrive, men folk har prøvd å sette sjanger på det, med forsøkene "Proggjazz", "Nu-Jazz", "Psychedelic Math-Jazz" og til og med "Übermonumental Noise-rock". De spiller med en intens energi, som blåser enhver tilskuer tilbake, og ingen glemmer noen gang sitt første møte med Synkoke.

Arrangementet har 18 års aldersgrense

The Samuel Jackson Five @spotify Synkoke@spotify

Informasjon

Type: Konsert
Hvor: Klubben, Trondheim
Når: fredag 24. august 2012
Tidspunkt: 22:00
Arrangerende: Klubbstyret

Del
Facebook Facebook
Twitter Twitter

Kalender
  Legg til dette arrangementet (iCal)
  Legg til i Google Calendar (iCal)

Billett inkludert i inngang.