18 august kommer Com Truise eksklusivt til Samfundet for å synthifisere Klubben med sin moderne Joy Division-New Order-Cocteau Twins-lignende musikk. Dette er hans siste konsert på sommerturneen i Europa, og den eneste konserten han holder i Norge.

Com Truise er et av de mange dekknavnene til musikkprodusent og designer Seth Haley. Han er en ordentlig New York-gutt, men holder nå til i New Jersey. Han er hekta på synth-toner og lager musikk han selv kaller for ”mid-fi synth wave, slow motion funk”.

Haley begynte som DJ men utviklet seg raskt til å bli en artist godt etablert i New Yorks undergrunnsmiljø. I over ett tiår har han laget musikk under navn som Sarin Sunday, SYSTM og Airliner. Hans nyeste prosjekt, Com Truise, er et synthesizer-heavy prosjekt, inspirert av 80-tallsmusikk. Com Truice fikk en uventet popularitet etter at førsteutgivelsen Cyanide Sisters EP og en remix av en av sangene fra EPen ble brukt i Tron: Legacy Reconfigured.

Hans første fullengder, Galactic Melt, kom i Juni 2011 og er en sammensmelting av synth funk, synth pop og italo-disko. Noen mener at musikken på det nye albumet har en stemning som går fra å kjennes som en snikende trussel til en forvirret glede.

Com Truise kan man ikke gå glipp av.

Arrangementet har 18 års aldersgrense

Pstereo-festivalpass gir medlemspris

Com Truise på Spotify

Hjemmeside

Informasjon

Type: Konsert
Hvor: Klubben, Trondheim
Når: lørdag 18. august 2012
Tidspunkt: 23:59
Arrangerende: Lørdagskomitéen

Del
Facebook Facebook
Twitter Twitter

Kalender
  Legg til dette arrangementet (iCal)
  Legg til i Google Calendar (iCal)

Billett

Medlem:120 kr
Ikke-medlem:160 kr

Billetter ikke tilgjengelig