Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 8. september 2017
Tid 22.00 - 23.30
Billett 120,- / 170,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Panda Panda + supp.: Haunted Mansions

Med utgivelsen "Millions EP" markerte Panda Panda seg i 2016 som et friskt pust på Norges indie-scene, med styggfine låter og et voldsomt live-show. Nå kommer de rett ut fra studio med ny musikk. Fredag 8. september kommer de til Klubben!

Med utgivelsen "Millions EP", utgitt på det Trondheimsbaserte plateselskapet Riot Factory, markerte Panda Panda seg i 2016 som et friskt pust på Norges indie-scene, med styggfine låter og et voldsomt live-show. Bandet høstet svært gode kritikker både fra norsk og internasjonal presse, og spilte på prestisjetunge festivaler som Pstereo, UKA og Trondheim Calling.

Der "Millions EP" viste klare referanser til shoegaze-helter som Sonic Youth og My Bloody Valentine, kommer Panda Panda nå rett fra studio med et album som lukter mistenkelig sterkt av syre, eklektiske stesøsken og nyslipte samurai-sverd. Her får lytteren mer av alt; det blir enda slackere, enda vakrere, enda styggere og enda mer Panda Panda.

Supp.: Haunted Mansions

Det rykende ferske Trondheimsbandet Haunted Mansions har allerede fra første utgivelse rukket å skape forventninger blant musikkjennere. Med et sound og en kvalitet vi forbinder med mye større og mer kjente artister er det all grunn til tro at Haunted Mansions kommer til å overraske positivt. Er du glad i The Shins, Grandaddy, Portugal The Man, Broken Bells, Gorillaz eller Danger Mouse så er dette garantert noe for deg.

Haunted Mansions spilte sine første to konserter på Trondheim Calling 2017 og ble umiddelbart lagt merke til. Adresseavisen omtaler Haunted Mansions som sitt «nye favorittband» og slo til med terningkast 5, mens både de norske musikkmagasinene Gaffa og Ny Musikk Hver Dag trakk dem frem som et av festivalens høydepunkt.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler