Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 20. januar 2018
Tid 22.00 - 00.00
Billett 150,- / 200,-
Aldersgrense 18 år

Bearson + Jerry Folk

Norsk elektronika står sterkt internasjonalt om dagen, med navn som Lindstrøm, Cashmere Cat, Todd Terje og Lemaitre. Nå slår to av de unge, lovende og høyst aktuelle DJ/produsentene her til lands, Bearson og Jerry Folk, seg sammen for en energisk Norgesturné.

Bearson

Jakob Bjørn-Hansen alias Bearson imponerte først med sine følsomme, men catchy remixer av artister som Sohn, Lionel Richie, James Bay, The Lighthouse og Benjamin Francis Leftwich. Deretter sto egenprodusert materiale for tur med singlene «Pink Medicine» og «Imposter» ft. Mark Johns i 2015 utgitt på sitt eget label Next Wave Records. Her ble verden for alvor introdusert for hans krystallklare, post-tropical house sound og feel-good merkevare av euforisk elektronika. Dette ble etterfulgt av platekontrakt med Ultra Music, hjemmet til verdensgiganter som Kygo, Pitbull og Calvin Harris og singelen «Want You» feat. CAL som har passert over 13 millioner streams på Spotify. En av de siste singlene «One Step At A Time» feat Natalola fikk raskt A-listing på NRK P3 og har per nå oppnådd over 21 million streams.

Jerry Folk

Gerard Folkestad Taylor alias Jerry Folk har gjort det skarpt internasjonalt for tiden med sin melodiske deep house preget av nu-disco, funk, indie, hip hop og RnB. Med remixer av blant annet Fugees, Zz Ward, Jill Scott og Miami kan 21-åringen sies å tilhøre Kygo-generasjonen i norsk elektronika - de som ble oppdaget via remixer de la ut på Soundcloud. I fjor flyttet Jerry til Los Angeles med kompisen Bearson, og har siden spilt på Coachella, sluppet flere singler på New Wave Records, mikstapen «The Kids Tape» og gjennomført en 24 spillejobber lang turné i USA og Canada for amerikanske Jai Wolf. Nå etter lang tid på reisefot og i studio er Jerry Folk ute med mixtapen Purple Evenings hvor Jerry også tar i bruk sin egen stemme på noen av låtene, i tillegg til å produsere. Hans eklektiske blanding av sjangre har gitt han et unikt fotfeste, og det oppleves forfriskende å se en ung artist vokse inn i en sound som er både egen og grenseløs.

Etter en rekke suksessfulle turnéer i USA, er det knyttet både glede og høye forventninger til å oppleve elektronika-duoen på hjemmebane i henholdsvis Bergen, Oslo og Trondheim i januar 2018.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler