Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 1. september 2018
Tid 21.00 - 23.00
Billett 0,- / 160,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Jimi Somwhere + Wonder the Boy

18. august 2016 lastet Jimi Somewhere opp sin aller første utgivelse, «MEMORIA» EP på Soundcloud. Datoen var også drammenserens 18-årsdag, og et drøyt år senere er det mange som har fått øyne og ører oppe for hans musikk.

Jimi Somewhere

På sin 19-årsdag, 18. august 2017, slapp Jimi Somewhere «MEMORIA» EP på alle digitale plattformer.
"Hele prosjektet er tatt opp, skrevet og produsert av meg og min bestevenn og produsent Milo Orchis på internatrom 310 ved Tyrifjord videregående skole. EPen handler om å føle seg fanget, forelsket og fortapt, men håpefull. Jeg håper dette prosjektet vekker følelser og kan bety like mye for deg som det gjør for meg, sier Jimi Somewhere. "

To av låtene fra EPen har blitt gitt ut som singler i 2017, og både «Escape» og «The Beach» har blitt godt mottatt av internasjonal og norsk musikkpresse. Blant annet har den anerkjente amerikanske bloggen Pigeons & Planes hatt premiere på begge låtenes musikkvideoer.

"Alle featuring artister på EPen er folk jeg har blitt kjent med over Twitter. Og alle sangene er produsert av Milo Orchis. Ingen profesjonell hjelp, bare gode venner, sier Jimi Somewhere. "

Live har Jimi Somewhere rukket å imponere stort på festivaler som by:Larm, Slottsfjell og Elvefestivalen, samt å varme opp for selveste Sondre Lerche.

Wonder the Boy

Produktive Wonder The Boy har allerede i 2018 vært svært aktiv med slipp av 9 låter. Gjennom disse låtene fikk vi et solid bevis på det brede spekteret til Wonder The Boy - enten det er gladlåter eller de mer sårbare låtene, leverer han på et nivå vi lett drister oss til å kalle verdensklasse - og den unike formidlerevnen får du høre med egne hører når du ser Wonder The Boy live!

Vidundergutten Wonder The Boy er bare 17 år, og med det vært aktiv i det norske musikklandskapet i 2 år. Debut-EPen "Wonderland" sørget for masse oppmerksomhet fra medier som P3, GAFFA og 730.no, samt opptredener på Slottsfjell og showcases som by:Larm, Vill Vill Vest og Trondheim Calling.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler