Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 3. november 2018
Tid 21.30 - 23.30
Billett 180,- / 230,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Emir

Emir faller inn i solokarrieren. Onge Sushimane blir til Emir og kjører sitt eget løp. Men han er fortsatt like rå. På kort tid ble Sushi X Kobe et aldri så lite fenomen i norsk rap. Lojale fans. P3-listinger. Kontroverser. Sommerhits. Mediaoppslag. Og selvsagt utallige festivaler som ble revet ned av ivrige moshpits og en voldsom live-energi.

Heldigivis er ikke Sushi X Kobe over, men fremover kommer Sushi til å kjøre sitt eget løp under døpenavnet Emir.

Ta ansvar for noe

Det er på tide å følge sin egen retning. Ta ansvar for noe. Bli voksen. Signere med en major-label. Lukte, føle, høre og teste om det er greit, liksom, forteller Emir selv. Han lover at solomaterialet blir mer av det samme, men også tydelig annerledes enn Sushi X Kobe sine utgivelser.

Det blir kanskje ikke privat, men absolutt mer personlig. Med Sushi X Kobe reagerte folk fordi vi ristet litt i dem, ikke listet oss rundt grøten og ikke pakket ting inn metaforer, og det er sånn jeg er. Jeg vil fortsatt at folk skal føle noe... og hvis det er ubehag, så er det all good, fortsetter han.

Ikke som folk tror

Emir har jobbet med nytt materiale og nye produsenter parallelt med Sushi X Kobe det siste året. Første låt ut er ”Faller”, produsert av svenske X, som nikker til britiske dansegulv, men samtidig en tekst som sentrerer rundt feilkoblinger, tanngnissing og speilbilder som ikke ser ut som man skulle ønske. Både oppstemt og selvrefleksivt. Det blir garantert mer av det siste, skal vi tro Emir.

Jeg spilte Cello etter baskettrening. Jeg elsket historie på skolen. Alle som har sett oss fra begynnelsen har en mening om hvem Emir er, men de tar feil. Og jeg er litt opptatt av at folk skal få vite når de tar feil.
”Faller” er ute X.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler