Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 11. februar 2019
Tid 18.00 - 20.00
Billett 80,- / 140,-
Aldersgrense 18 år

ISFiT: Why Storytelling Matters

Hva har en norsk blogger fra Molde og en iransk tegneserieskaper til felles? Vi har invitert Linnéa Myhre, Adel Khan Farooq, Ali Dorani og Hoda Katebi til samtale om hvorfor historiefortelling er viktig.

Linnéa Myhre er en kjent norsk forfatter, blogger og vlogger. I hennes historier snakker hun om emner relatert til mental helse og hennes egne erfaringer med spiseforstyrrelser og depresjon.

Adel Khan Farooq er en norsk journalist, forfatter og dokumentarskaper. Ett av hans verker er den kritikerroste dokumentaren Den norske islamisten, som setter fokus på utfordringer knyttet til terrorisme, radikalisering, og problematikk knyttet til det å være muslim i Norge i dag.

Ali Dorani, bedre kjent under pseudonymet Eaten Fish, er en tegneserieskaper og politisk flyktning fra Irak. Han bruker sine erfaringer fra hans fire år lange fengsling på Manus Island, en av Australias offshore interneringsleirer på Papua New Guinea, som inspirasjon for tegneseriene sine.

Hoda Katebi er en muslimsk-iransk moteaktivist og blogger. Hun driver den kompromissløse politiske moteplattformen “Joojoo Azad”. Hun har også har utgitt den fotografiske boka Tehran Streetstyle, som hyller ulovlig mote i Iran.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler