Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 15. februar 2019
Tid 21.00 - 02.00
Billett 70,- / 120,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

ISFiTs temafest: Tidsreise

Finn ditt favoritt tiår, velg et kult kostyme og gjør deg klar for århundrets beste fest!

Har du noen gang ønsket å kunne reise i tid? I så fall er dette din sjanse! På denne temafesten kan du reise fra dagens ravefester og helt til 1920-tallets klassefester uten å bevege deg utenfor Samfundets vegger.

Det hele begynner i Rundhallen som for anledningen er forvandlet til en tidsmaskin. La deg rive med bakover i tid og utforsk århundrets aller beste fester. Dra til Selskapssiden for å oppleve de glade tjueårene og feste i ekte Great Gatsby-stil. Om du savner musikken til Britney Spears og Backstreet Boys er klubben stedet for mimring og nye opplevelser. Reis så videre til 70-tallet med flower-power og fred i Edgar. Videre byr Storsalen på disko, her skal vi svinge oss som Karen og John Travolta gjør i Saturday Night fever. Gjenopplev rave-kulturen (eller fadderukene) i selvlysende (og kanskje noe svette) omgivelser i Bodegaen. Rund av reisen i Strossa for karaoke: La nostalgien fylle deg og føl deg som en Singstar igjen, denne gangen med publikum!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler