Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 16. november 2019
Tid 22.30 - 00.30
Billett 225,- / 275,-
Aldersgrense 18 år

Fagernes Yacht Klubb

Fagernes Yacht Klubb er tilbake😍 De er lyden av saltvann, solskinn og sommer. Av udødelige hits, gitarsoloer og allsang. Siden 2009 har de gledet konsert og festivalgjengere med tolkninger av noen av de største Yacht Rock-klassikerne gjennom tidene og blitt et av Norges mest etterspurte og populære liveband!

Yacht Rock er en samlebetegnelse på musikk som ble popularisert på USAs vestkyst på sent 70 og tidlig 80-tall. Med artister som Toto, Hall & Oates, Kenny Loggins og Steely Dan regjerte Yacht Rockerne hitlistene med silkemyk, melodisk rockemusikk ispedd R&B og jazz. Med en virtuos samling musikere fra Bergens hyllede musikkmiljø gjør Fagernes Yacht Klubb hommage til sjangerens største hits med enorm respekt for kildematerialet, full blåserekke, perkusjon, to gitarister og fem vokalister. Med låter som Rosanna, What A Fool Believes, Ride Like The Wind og Rock With You er scenen satt for en ekte festaften.

De har blitt kalt verdens beste coverband og tatt stegene fra små kjellerklubber til utsolgt Sentrum Scene, Storsalen i Trondheim og USF Verftet!

Det er ingen tvil om at dette blir en aften man sent kommer til å glemme. Ta med deg vennegjengen og nyt en konsert spekket med deilige hits!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler