Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 13. februar
Tid 22.00 - 23.00
Billett
Aldersgrense 18 år

ISFiT: ISÁK

ISÁK har siden sin debut i 2017 blitt et stort navn innen samisk musikk, kjent for deres energiske liveshow og tilstedeværelse på scenen.

Billetter slippes 28. oktober kl. 12.00

ISÁK har siden sin debut i 2017 blitt et stort navn innen samisk musikk, kjent for deres energiske liveshow og tilstedeværelse på scenen. Bandet har fått massiv respons i Norge og nå er “den samiske sensasjonen” klare for å nå ut til resten av verden. Trioen består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen og trommeslager Aleksander Kostopuolos. Med en nyskapende blanding av tradisjonell joik, urbane synther, og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, fortsetter ISÁK å tøye grenser innen samisk musikk. Etter debutalbumet deres fra 2017 er de nå endelig klare til å gi ut ny, spennende musikk. Singelen “Ain Du”, som tematiserer miljøpolitikk, ble sluppet i september.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler