Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT 2019)
Dato 15. februar
Tid 21.00 - 22.15
Billett 240,- kr
Aldersgrense 18 år

ISFiT: MISS TATI’s ANGOLA70 // Byscenen

Miss Tati presenterer sitt ambisiøse prosjekt Angola70: et storband på elleve som har røtter i Angolas musikalske gullalder.

Billetter finnes her: http://bit.ly/isfit21_misstati

Miss Tati presenterer sitt ambisiøse prosjekt Angola70: et storband på elleve som har røtter i Angolas musikalske gullalder. Det som startet som et eksperimentelt bestillingsverk på en svett klubb i fjor, er nå blitt en helhetlig kulturell opplevelse som kombinerer Semba, Rebita og Soukous-musikk og dans. Med crispy perkusjonsinstrumenter, tydelige gitarer, sterk vokal og ikke minst dødelige rytmer, vil dette showet ta oss med på en reise fra Trondheim til hjemlandet Angola. Sammen med musikere fra Bergen utforsker Miss Tati en blanding av Angolas historiske røtter og moderne dansemusikk.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler