Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 26. august
Tid 22.00 - 00.00
Billett
Aldersgrense 18 år

Ka2 // Storsalen

Klubbete stemning på Storsalen, kom og klubb med Ka2!

Hele Norges tjommi inviterer nok en gang til fest i bartebyen. Ka2 har pakket baggen med sopp, dansbare låter og er klar for en heidundranes kveld. Kjøp billett nå og bli med på tidenes syretur, taket skal smelte!🔥

Ka2. En kunstnersjel med et stort hjerte for venner, damer, natur og livets frukter. En venn, en elsker og en notorisk treklemmer. Han har jobbet bak kulissene i mange år og alltid vært tilstede, uten at du kanskje helt har lagt merke til ham.

Inspirert av psykedelisk rock med deilige elektroniske klubbelementer, setter denne sounden stemningen for tekstene om hans bohemske livsstil. Der han hverken har tro på monogami eller økonomi. Ka2 er nå endelig klar for å komme ut av skogen og inn i byen. Og sette festen på hodet.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler