Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 27. October 2018
Time 21:30 - 23:30
Ticket 270,- / 320,-
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Cezinando

Tross sin unge alder har 23 år gamle Kristoffer Cezinando rukket å utmerke seg på den norske hiphop-scenen i flere år allerede. 16 år gammel slapp han debut-EPen Cez 4 Prez, og to år senere fulgte han opp med sin første fullengder framtid:sanntid. Låta «€PA», som han senere vant Urørtfinalen 2016 med, fikk raskt tung rotasjon på radio, og i juni 2016 ble albumet Barn Av Europa sluppet til fantastiske kritikker.

For innsatsen gjorde han seg fortjent til prisen for Årets nykommer på P3Gull, og under Spellemannprisutdelingen samme år hentet han hjem prisen i kategorien Årets tekstforfatter i konkurranse med knallsterke navn som Stein Torleif Bjella, Jenny Hval, Kaja Gunnufsen og Karpe Diem. En samlet musikkpresse og en stadig voksend e fanskare har applaudert Cezinandos helt unike musikalske univers siden. Han er en rapper som skiller seg fra mengden -både i tekst, melodi og karakter.

Med låter som “Håper du har plass” og “Vi er perfekt men verden er ikke det” og siden albumetNoen ganger og andre (2017), har han for alvor befestet sin posisjon som en av våre fremste artister. I 2017 hentet han hjem Spellemannpriser i kategoriene Årets albumog Årets urban for Noen ganger og andre og P3 Gull-pris for Årets låt (“Håper du har plass”).

Cezinando har markert seg som en enestående liveartist også, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive liveshow. Han har stått på mange av landets største festival– og klubbscener, og i august 2018 har han fått æren av å avslutte Øyafestivalen i Oslo.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals