Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 2. November 2018
Time 23:00 - 00:00
Ticket 100,- / 150,-
Age limit 18 years

Pirum

Uke choir Pirum comes to Storsalen with their new album "Revolvergutt" on Friday 2th of November at 23:00! Take on your sharpest spores, fastest revolves and most beautiful snake boots and get ready for a full day at the Student Society's own Storsaloon.

UKEkoret Pirum ble startet under UKA 1965, og har siden bedrevet kvalitetsfjas av ymse natur i Trondhjem og den øvrige verden. Med epleknickers, verdensvante selbustrømper og studenterluer har Pirumitten blitt fast inventar i Trondhjems bylandskap. Utenom Pirumittene selv finnes det opptil flere monumenter: Pirum Plass på Gløshaugen, Pirumbanken i Nidelven samt statuen av den første Pirumitten - Olav på torget. Guttene kjennetegnes ved opptil flere glimt i øynene, markant kroppsodeur og er som oftest å finne rekende gatelangs i de små timer.

Seks år har gått siden livets glade gutter sist ga ut album, da de lokale hitlistene ble toppet med suksessen «Hvem er det?». Nå har guttene igjen vært i studio, og er krye over å kunne presentere «Revolvergutt». Hva er så en revolvergutt? En revolvergutt må være leken, rampete av natur og kjapp i avtrekkeren på godt og vondt. Han må aldri forsømme sine plikter og må alltid ha en velstelt revolver, samt være gutt.

Den 2. november slås saloondørene åpne for en helaften med uforglemmeligheter. Men pass opp! Her vil det myldre av seksløpere, skuddvekslinger og rullegress. Kanskje blir det også konfetti. Om du ønsker å få samtlige sanser stimulert (og kanskje oppdage noen nye) er det bare å kaste seg på internettet og bestille billetter på samfundet.no. Da slipper du samtidig stigmaet som følger med å gå glipp av årets begivenhet!

Dirigent: Daniel Bahram

Perkusjonister: Ole Bøe og Ole Tobias Tveit

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals