Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 20. March 2020
Time 21:00 - 23:00
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

Amanda Tenfjord

Amanda Tenfjord is coming to Klubben and are bringing cool vibes. Make sure you buy a ticket!

Den unge popkometen Amanda Tenfjord fra Tennfjord utenfor Ålesund har virkelig blitt et navn som folk har fått med seg det siste året. Fanskaren har gradvis økt med hvert eneste musikkslipp og konsert, samtidig som radiolistingene har sittet løst med fengende popperler som blant annet «Let Me Think», «No Thanks», «Troubled Water» og «First Impression». - men også med den mer cinematiske og storslåtte «Kill The Lonely» som gikk i tung rotasjon på norsk radio mot slutten av 2019.
Sistenevnte singel var den første utgivelsen fra en kommende EP (og hadde premiere på anerkjente The Fader), og så nylig som den 10. januar slapp sunnmøring andre låt fra EP-en på alle digitale plattformer.
«As If» er nok en sterk poplåt fra 23-åringen, og viser en Amanda som fortsatt mestrer å kombinere en lekenhet med minimalistisk, dog storslått, pop og store refrenger. Også denne umiddelbart inn på spillelistene til blant annet både P1 og P3.

Kombinasjonen av sterke låter, en stemme av de sjeldne og et energisk liveshow har ikke overraskende fått mange øyenbryn til å heve seg også utenfor Norges grenser. Amanda har blitt plukket ut til JaJaJa både i Berlin og London, store internasjonale bransjefestivaler som Eurosonic, Reeperbahn Festival, The Great Escape og Iceland Airwaves, samtidig som de internasjonale presseoppslagene gradvis har blitt både flere og større.
I slutten av januar kom også offentliggjøringen om at Amanda Tenfjord skal spille på Roskilde Festivalen 2020. Det er noe stort på gang.

Vi er nå veldig glade for å fortelle at Amanda Tenfjord gjør sitt første klubbshow i Trondheim her hos oss på Klubben. Dét bør du ikke gå glipp av.

“There’s a promising power inside her which is definitely worth keeping an eye on in the year ahead.” – NME Magazine

“Tenfjord's sharp and confident lyrics match up against skittering handclap beats and bouncing synths to create a glorious pop banger that stands up to anything from the Nordics in the past couple of years.” – The Line Of Best Fit

“Slick pop production” – The Independent

“This heady mix of hooks and spiky lyrics heralds the Trondheim-based singer as One to Watch.” – Idolator

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals