Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 6. May 2022
Time 21:00 - 00:00
Ticket 300,- / 400,-
Age limit 18 years

Dagny // Storsalen

Thats right, Dagny is coming to Samfundet in 2022! Bring your friendsđŸ”„đŸ”„

SUBJECT: Et brev fra Dagny - Turné 2022.

KjĂŠre venner, det har vĂŠrt helt fantastisk Ă„ vĂŠre ute og spille igjen og responsen, pĂ„ tross av sittende publikum og fĂŠrre i salen - har vĂŠrt helt ENORM! đŸ’•â€ïž 💕

Dessverre sĂ„ er det mange som ikke fikk billett i denne omgangen eller fikk billetten sin refundert pĂ„ grunn av restriksjoner. Vi har fĂ„tt mange meldinger fra dere og selv om jeg ikke har rukket Ă„ svare pĂ„ alle SORRY sĂ„ har jeg lest de og blir helt mjuk og varm av alle deres historier! 🌾 SĂ„ etter mange samtaler frem og tilbake, har vi kommet frem til at neste gang vi turnerer sĂ„ skal alle fĂ„ plass, full sal, akkurat som fĂžr.. Da mĂ„ vi se litt lengre frem i tid slipper billetter til 2022-turneen vĂ„r – allerede nĂ„! jeg vet det fĂžles veldig lenge til, men herregud sĂ„ gĂžy vi kommer til Ă„ fĂ„ det! đŸ’«đŸ”„

Turneoversikt:

  1. februar -2022 - Stavanger, Konserthuset
  2. februar -2022 - Bergen, Forum
  3. februar -22 - Trondheim, Tapperiet
  4. februar -22 Trondheim, Samfundet
  5. mars -2022 - TromsĂž, The Edge
  6. mars -2022 - Oslo, Sentrum Scene

NĂ„ kan du sikre deg billett her! Jeg gleder meg SÅ mye til vi ses igjen! 💕

Dersom du opprinnelig hadde billett til datoen 25.02, sÄ skal du pÄ denne konserten 06.05.

PLENTY
PLENTY er nykommeren med rÞtter fra Pussycat Dolls, UPSAHL og Billie Eilish. Allerede som 19-Äring kom hennes debut-singel "I Dont Wanna Know" og har etter 2019 levert singler som perler pÄ en snor.
Hennes debut-EP "For Now" kom sommeren 2021 og representerer et hardcore bubblegum-univers hvor pop med solide trekk fra EDM og tidlig 2000 er sentralt i lydbildet.

PLENTY er artisten som eksploderer pÄ scenen sammen med bandet sitt - hun vet hvordan skape god energi og fÄ folk til Ä glemme alt. Sammen med sine ogsÄ sÄre, melodiÞse ballader og unike vokal vil dere fÄ en dynamisk live-opplevelse.
DrĂžmmen til 21-Ă„ringen er at alle skal oppleve Ă„ kunne sveve pĂ„ en rosa sky og fĂ„ en escape fra hverdagen hvor ting er lekent og ufarlig, samtidig som tekstene skal fĂ„ deg til Ă„ fĂžle. Å fremme at vi alle er forskjellige, og elske det hele veien- er ogsĂ„ en kampsak for PLENTY. Det er viktig for PLENTY at hun kan skape et univers for publikum hvor de kan danse, le og grĂ„te i trygg symbiose med bandet.

"Jeg skaper musikk for Ă„ kunne spille den live for publikum, dele fĂžlelser og historier" - PLENTY

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals