Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

IT-utvikler

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Lyst til å utvikle innovative løsninger på mediefronten?

Som IT-utvikler i Studentmediene får du muligheten til å jobbe med en gjeng utviklere som liker å programmere og lage kule ting sammen. Vi utvikler både nettsider, systemer og verktøy for de frivillige i Studentmediene og for studenter både i Trondheim og resten av landet. Alle våre tjenester driftes internt. Dette gir en helt unik mulighet til å lære om utfordringer knyttet til oppsett og vedlikehold av nødvendige tjenester for en mellomstor bedrift, samt hvordan man løser disse utfordringene.

Stillingen omfatter opplæring, utvikling og møter, og gir mye god erfaring du kan putte på CV-en din. I tillegg til å være givende faglig er det mye å hente sosialt gjennom å være en del av Studentmediene og Samfundet. Arbeidstiden er fleksibel; vi har én fast arbeidsdag i uka, mandag kveld, hvor vi arbeider sammen og har et ukentlig møte. Utover dette organiseres arbeidstiden i mindre grupper. Det er ikke noe krav om tidligere erfaring, men det kan være en fordel.

Noen av prosjektene vi arbeider med:

Momus er et system brukt av journalistene og redaktørene i Studentmediene hvor de planlegger og skriver neste utgave av avisen vår, Under Dusken.

iBok.no er Norges største markedsplass for kjøp og salg av brukte bøker. Nettsiden har over tre millioner sidevisninger i året, generer omkring 500.000 kr i inntekter årlig og er Studentmedienes største produkt på nett. I tillegg skal iBok-systemet oppgraderes og fornyes, så det er mye å gjøre og mye å lære. Språk og rammeverk som brukes inkluderer Kotlin, Spring Boot, PHP og React. Høres dette interessant ut kan du også sjekke ut iBok sin egen stillingsutlysning, iBok prosjektet - IT-utvikler.

Radiorevolt er vårt nyeste prosjekt: to mobilapplikasjoner og en nettside for Studentmedienes radiokanal. Prosjektet omfatter utvikling av native mobilapper, CMS, moderne webrammeverk som React og GraphQL og en backend skrevet i Python.

Utover dette har vi flere mindre prosjekter, og gode ideer kan fort bli til nye prosjekter.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med IT-utvikler Vemund Santi på telefon +47 918 89 863 eller e-post vemundms@studentmediene.no. Ved spørsmål angående opptaket eller andre generelle henvendelser, ta kontakt med gjengsjef Vilde Charlotte Jacobsen på telefon +47 980 61 138 eller e-post gjengsjef@studentmediene.no.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler