Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Fotograf

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Vil du prøve deg som pressefotograf?

Og er du i ditt ess når du har et kamera i hånden? Da kan vervet som fotograf i Studentmediene være noe for deg. Å være fotograf for Studentmediene er en god måte å bygge opp porteføljen din med publiserte bilder. Ukentlige fotograferinger med interessante saker og kjente ansikt gir deg mulighet til å ta spennende bilder du ellers ikke ville hatt mulighet til. I tillegg får du bli med i en hyggelig og sosial gjeng.

Det forventes at du har litt forkunnskap i foto og er villig til å lære mer. Hos oss vil du, gjennom tett samarbeid med journalistene, få erfaring fra blant annet portrett-, reportasje-, nyhets-, og konsertfotografering. Eget fotoutstyr er ikke et krav.

Ikke nøl med å søke, og ta gjerne kontakt om du lurer på noe. Legg ved noen bilder/link til bilder du har tatt i søknaden, eller ta med noen på intervjuet.

Lurer du på noe om vervet? Ta kontakt med redaktør for Under Dusken, Jenny Westrum-Rein (avisredaktor@studentmediene.no, 984 90 262)

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler