Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Kokk i Lyche

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Kafé- og Serveringsgjengen
Kafé- og Serveringsgjengen (KSG)

Bli kokk i husets hyggeligste gjeng!

Kafé- og serveringsgjengen driver alle kaféene og barene på huset som serverer mat og drikke til sultne og tørste gjester på Samfundet. Som en del av en gjengen kan du være med på å skape tradisjoner og etablere egne ideer, og hos oss vil du garantert skaffe deg mange nye og gode venner. Om du er glad i matlaging eller har lyst til å lære mer om dette, så er kokk i Lyche stillingen for nettopp deg. Som kokk får du jobbe i et stort og moderne kjøkken som gir rom til å utfolde seg kreativt og fantasifullt innen matlaging.

Lyche er en profesjonell restaurant som drives av amatører så det kreves ingen forkunnskaper for å bli tatt opp som kokk, da full opplæring vil bli gitt. Det eneste som kreves er at du ikke er redd for å prøve nye ting og er samarbeidsvillig. Du jobber ca. 8 timer 1 gang i uken og kan selv være med på å utforme vaktlistene. Du får muligheten til å lære mange nye matlagningsteknikker og en unik mulighet til å få innblikk i hvordan det er å drive restaurant. Kokkene jobber tett sammen og blir godt kjent, det er umulig å ikke få mange gode venner :)

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler