Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Spritbartender

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Kafé- og Serveringsgjengen
Kafé- og Serveringsgjengen (KSG)

Lyst til å imponere med spennende cocktails? Søk Strossa og Selskapssiden!

I 20-års barene Strossa og Selskapssiden vil du lage cocktails og drinker, samt servere øl, vin og andre drikkevarer. Disse lokalene har åpent hovedsaklig fredag og lørdag. Vi ser etter deg som har fylt 20 år, har interesse og engasjement for cocktails, og som trives i et hektisk og sosialt arbeidsmiljø. I våre barer får bartenderne mulighet til å prøve seg på det meste innenfor cocktailverdenen, siden det hovedsakelig er det vi driver med (og liker å drive med). Derav navnet spritbartender. Som spritbartender får du et større ansvar, men du vil også jobbe mer selvstendig.
Spritgjengen er en av de litt mindre gjengene i KSG, og vi finner på mye sammen på fritiden. Vi har filmkvelder, miksekvelder, menykvelder, vorspiel, bursdagsfester, hytteturer, badelandsturer og utenlandsturer! Du blir med på det du kan, men vi håper at du kan bli med på så mye som mulig! Vi er en kjempegod gjeng, og håper du har lyst å søke hos oss!

Å være med i Kafé- og Serveringsgjengen er en unik mulighet til å gjøre noe mer ut av studietiden din i Trondheim, og få minner og opplevelser du sent vil glemme!

Det kreves ingen forkunnskaper. Stillingen åpner også for videre engasjement som funksjonær etter et semester. Spørsmål om stillingen spritbartender kan sendes til ksg-spritbarsjefer@samfundet.no Vi ser frem til å treffe deg på intervju!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler