Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

IT-Utvikler

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Bli med på å lage IT-løsninger for Studentmediene!

Som IT-utvikler i Studentmediene får du muligheten til å jobbe med en gjeng utviklere som liker å progge og lage kule ting sammen. Vi utvikler både nettsider, systemer og verktøy for studenter både i Trondheim og resten av landet. Dette gir en helt unik mulighet til å lære om utfordringer knyttet til oppsett og vedlikehold av nødvendige tjenester for en mellomstor bedrift, samt hvordan man løser disse utfordringene.

Vi sørger for å gi deg god opplæring, både i ren programmering og i å utvikle programvare sammen i team. I tillegg til å være givende faglig er det mye å hente sosialt gjennom å være en del av Studentmediene og Samfundet. Arbeidstiden er fleksibel; vi har én fast arbeidsdag i uka, mandag kveld, hvor vi arbeider sammen og har et ukentlig møte. Utover dette organiseres arbeidstiden i mindre grupper. Det er ikke noe krav om tidligere erfaring, det viktigste er høyt engasjement. Resten ordner vi sammen.

Et par av teknologiene du lærer og får jobbe med hos oss er: React, Django, Kubernetes, Java Spring, Kotlin.

For mer informasjon, ta kontakt med IT-leder Eivind Grimstad på telefon +47 458 82 154 eller e-post it-sjef@studentmediene.no. Ved spørsmål angående opptaket eller andre generelle henvendelser, ta kontakt med gjengsjef Vilde Charlotte Jacobsen på telefon +47 980 61 138 eller e-post gjengsjef@studentmediene.no.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler