Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiojournalist i Radio Revolt

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Vanskelig å holde kjeft? Bli med og snakk høl i huet på folk – på DAB!

NB! Søkere må spesifisere hvilke programmer de ønsker å søke på!

Studentradioen i Trondheim er Norges eldste studentradio, og vi tar opp nye journalister. I Radio Revolt får du muligheten til å lage god gammeldags radio, gjøre journalistikk for våre nettsider, og være med på live-sendinger og DJ-aftener.

Radio Revolt lyser nå ut verv i flere av programmene sine. Send oss en søknad og spesifiser hvilke programmer du har lyst å engasjere deg i. Har du en ny idé eller savner du noen av Radio Revolts gamle programmer? Send oss en åpen søknad der du forteller om ideen!

KULTURPROGRAMMER

Filmofil

Liker du film? Er du blant de som plager vennene sine med filmrelaterte monologer i tide og utide? Skulle du gjerne hatt et forum der du kunne delt alle dine tanker rundt film med verden? Da er Filmofil programmet for deg! Vi anmelder premiereklare filmer, diskuterer filmnytt og fordyper oss i filmens verden hver torsdag. Spar vennene dine for drepende monologer, og del dem heller med verden sammen med oss, direkte på DAB+.

Nerdeprat

Er du gamer? Kan du prate i timevis om spill? Spillmagasinet Nerdeprat hos Radio Revolt søker et nytt medlem som er engasjert i spill- og nerdekultur. Du vil få muligheten til å lage anmeldelser, produsere egne lydsaker og være med å forme et av Norges eldste spillmagasin. Bli med og berik Trondheim by med en ukentlig dose spillnytt!

Nesten Helg

Er du av typen som alltid prøver å dra med deg vennegjengen på konsert, teater eller slampoesi, uten å få napp? Da trenger vi deg til Nesten Helg, Trondheims helgemagasin for studenter. I fredagens beste sendetid så dekker vi aktuelle hendelser, konserter og merkverdigheter for studentene. Bli med og lade opp til hver helg med god musikk og god stemning!

Nytt Nyhetskonsept

Tar du en utfordring? Radio revolt skal starte opp et nytt nyhetsprogram, og da trenger vi folk med en journalistspire i magen! Hva skal programmet hete, når skal det sendes, og nøyaktig hvordan vil det bli seende ut? Det er opp til deg! Du får hjelp av erfarne radiofolk til å starte det nye programmet som skal holde studentene oppdatert på hva som skjer i Trondheim og omverdenen. Ingen erfaring kreves.

MUSIKKPROGRAMMER

Radio Revolts medieteam

Medieteamet er Radio Revolts mest allsidige gruppe, og perfekt for deg som både er kreativ og har mye på hjertet. Hos oss får du blant annet mulighet til å både produsere redaksjonelt innhold for Radio Revolts nettside (anmeldelser, anbefalinger, etc.), og innhold for Radio Revolts SoMe-kanaler. Vi jobber på tvers av redaksjonene, og enten du interesserer deg for musikk, kultur, eller andre former for underholdning, så vil du kunne bruke denne kompetansen hos oss. Kun kreativiteten setter grenser, og fordi vi er et ganske nytt team vil det også være god mulighet til å selv være med og utvikle hva Medieteamet kan gjøre.

FEBER

FEBER søker radiopratere med dyptgående/sær/subsjangerspesifikk hiphop-kompetanse.

Bryr du deg om hiphop og kan mye? Er du alltid oppdatert på det nyeste? Om du er en old-head med kompetanse om jazz-rap og gangsta, eller en new school soundcloud-elsker er FEBER noe for deg! Hos oss får du muligheten til å spille musikken du liker best på radio hver uke, være med på dj-gigs og intervjue både små og store hiphop-helter! SØK!

PåTirsdag

PåTirsdag søker en ny legende, en 3. sjef for jazz. En som har et brennende engasjement for jazzen. En generell jazznerd, eller en med stålpeiling på spesifikke undersjangere. Vi ønsker oss noen med et kick og god formidlingsevne. Helst ingen trommeslager, pels-elsker, taffel-drikker, pianist, sennepshater eller Frp-fantast.

PostBluesKollektivet

Postblueskollektivet spiller ny og gammel musikk basert i pop, indie og rocksjangrene samt andre greiner i det store rocketreet. Elsker du å nørde over denne type musikk? Liker du å dra på nye konserter og oppdage nye band? Leter du stadig etter nytt materiale å fylle headsettet med? Da burde du søke Postblueskollektivet!

UNDERHOLDNINGSPROGRAMMER

Milennium

Millennium er programmet som tar opp det som er viktig for dagens unge. Dette kan være alt fra popkultur, helse og studier til drikkekultur, feminisme og miljø. Her er ingen problemstillinger for store eller for små!

Som en del av Millennium får du snakke om temaer du er opptatt av, invitere gjester du vil prate med og være med på å styre programmet i den retningen du vil. Vil du prate løst og fast om stort og smått? Søk Millennium!

Rådløs

Hvordan kommer man seg best gjennom fadderuka? Ville du tatt med foreldrene dine på Samfundet-konsert eller Rockheim? Hva er oppskriften på livet når bekymringene baller på seg og du føler deg helt håpløs? Bli med på å gi Trondheimsstudenter tips og triks, høre hva ekspertene sier, og blande det med personlige anekdoter og fjasefjas. Vi har ett råd til deg: Søk Rådløs!

Uillustrert Vitenskap

Sitter du inne med store mengder funfacts du veldig gjerne vil fortelle? Eller elsker du å nerde om alt fra verdensrommet og teknologi til liv i havet og kroppen? Da er Uillustrert Vitenskap plassen for deg! Vi ser etter en som kan være med Andreas, Andreas, Christine og Martin og pirre lytternes interesse for populærvitenskap samt tilfredsstille deres behov for funfacts og nyheter innen vitenskapens fantastiske verden! Søk Uillustrert Vitenskap!

Mer info om Radio Revolt og programmene finner du på radiorevolt.no. Er det noe mer du lurer på, så ta gjerne kontakt med ansvarlig redaktør Peter-André Hegg (ansvarligredaktor@studentmediene.no, 95035040). eller radioredaktør Christine Aaserød Pedersen (radioredaktor@studentmediene.no), 91 36 93 96

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler