Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Konseptutvikler

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Profilgruppa

Vil du være med på å gjøre Samfundet til Trondheims beste utested?

Profil jobber for at Samfundet som helhet skal ha et godt og variert tilbud for alle studenter. Å være med i Profil innebærer utvikling av kreative løsninger for å rendyrke nye og eksisterende lokaler på huset. Dette kan være alt fra byggeprosjekter, konseptutvikling og å lede samarbeid på tvers av husets gjenger.

Har du forslag til hvordan Studentersamfundet kan bli et enda mer attraktivt utested, eller er du gira på muligheten til å påvirke husets fremtid? Søk Profil!

Lurer du på noe, send gjerne en mail til profil@samfundet.no eller kontakt Fridtjof på telefon 944 82 634. Du kan også sjekke ut vår flotte instagramkonto http://instagram.com/profil.samfundet

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler