Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Infogjengis

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Markedsføringsgjengen
Markedsføringsgjengen har fire avdelinger med sine egne arbeidsområder: info, marked, layout og web. Sammen har disse ansvar for Samfundets profil utad, derunder nettsiden www.samfundet.no.

Stå på stand, henge opp plakater og henge opp banner

Vi er Info og vi har blant annet ansvaret for å henge opp plakatene og lage bannerne som du finner på campus.

Vi står også på stand for å selge medlemskap, og kanskje har nettopp du snakket med oss mens vi fortalte om at samfunnet har opptak?

Info er en seksjon på rundt 20 stykker som hører til i Markedsføringsgjengen.

For å bli med i info trenger du ikke å være spesielt kreativ, praktisk eller flink med malerkosten men det er en fordel om du kan tusje eller male mellom linjene og holde en stiftpistol eller teip-rull.

En vanlig uke vil bestå av en plakatrunde sammen med en annen frivillig, et møte i uka (da enten med Info som seksjon alene eller med hele Markedsføringsgjengen), også møtes vi til maling av banner hver søndag.

Bindingstid: 1 år.
Arbeidsmengde: 8-10 timer per uke.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler