Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Fotograf

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Fotogjengen
Fotogjengen (FG)

Husfotograf på Studentersamfundet

Fotogjengen ble opprettet i 1958, mye er forandret seg siden den gang, men likevel står fotogjengens mandat og tradisjoner sterkt. Vi tar bilder av alle arrangementer, fra spennende festmøter til eksotiske begivenheter på dansegulvet i de små timer. Lidenskapen for studentlivet, og behovet for å dekke det røde runde har aldri vært større. Samfundet trenger alltid fotografer, og det finnes ikke noe mer givende for en fotograf enn at noen setter pris på et godt bilde man har knipset.

Ønsker du å lære deg foto eller å videreutvikle dine fotokunnskaper så er fotogjengen stedet å gjøre dette på! Hos oss får du lært deg å ta både analoge og digitale bilder. Vi har nylig pusset opp mørkerommene våre, og kan nesten ikke vente til å fremkalle analoge bilder igjen. Noen av oss er særdeles opptatt av dette. Vi har medlemmer i gjengen med enorm interesse for både det tekniske og kunstneriske ved å ta bilder, men du trenger absolutt ingen erfaring med foto for å søke fotogjengen. Den viktigste kvaliteten ved en fotogjenger er et godt humør.

Etter opptak får alle nye medlemmer grundig opplæring. Opplæringen er sosial og tilpasses slik at det skal være gøy uavhengig hva man kan fra før. Det mest spennende for et nytt medlem er kanskje den første gangen man dekker en konsert i storsalen, og det er meningen at dette skal gi deg litt sommerfugler i magen og en stolt følelse.

Det er utrolig viktig for oss at alle som blir tatt opp i gjengen har det gøy og føler seg velkommen fra starten. Derfor kan du forvente å få nye venner ganske fort. Du vil bli invitert på fester og hyggelige arrangementer. Kanskje et kveldsbad på skansen også. Vi er en gjeng som tar godt vare på hverandre.

Etter to og et halvt år i fotogjengen vil du se tilbake på den beste tiden i livet ditt. Du vil tenke at alt var over på et øyeblikk, men ikke fortvil for man er velkommen resten av livet. Grått hår har aldri hindret et comeback på dansegulvet under de gamles helg på UKA.

Nå har du lest litt om fotogjengen og begynner kanskje å bli fristet til å søke... Så søk da!

Bindingstid: 2,5 år

Har du noen spørsmål kan du sende mail eller ringe:
Kristine Krokeide 41387261 // fg-sjef@samfundet.no

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler