Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Videojournalist - Reportasje

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Journalist og videoprodusent i en engasjert redaksjon

Vil du vise fram det som fascinerer deg?

I vår seksjon får du prøvd deg på mange ulike roller i produksjonen av videojournalistikk. Du vil være både reporter og klipper. Du vil bli kjent med hvordan produserer alt fra korte Facebook-snutter, til lengre reportasjer. Har du lyst til å være en del av en supersosial redaksjon, hvor du vil lære å filme, klippe og redigere videoer om det som engasjerer deg og Trondheims studenter? Søk, da vel!
(English translation below)

Som videojournalist i Studentmediene i Trondheim, jobber du sammen med en god gjeng videofolk, for å lage innhold som engasjerer, underholder og opplyser Trondheims studenter. Du vil få frie tøyler til å lage reportasjer om det du, og de andre, i gjengen synes er spennende, som publiseres på nettavisa vår, dusken.no. Dette være alt fra i alt fra artistintervjuer eller kulturportretter, til anmeldelser av mat eller morsomme innslag om noe aktuelt i Trondheim.

Utstyret vi har er supert. Du vil lære å bruke gode filmkameraer, redigeringsprogram, lydutstyr, lysoppsett, bluescreen, og mye mer. Det kan høres mye ut, men du vil få tett oppfølging i læringsprosessen.

I denne gjengen er det kjempegodt samhold. Vi finner på mye sosialt, også på tvers av studentmedienes seksjoner.

I tillegg til alt dette, får du som medlem av Studentersamfundet i Trondheim, flyte som et fornøyd blodlegeme i studentbyens hovedpulsåre.

Vi vil ha deg som er engasjert og ivrig etter å lære noe nytt. Vi lærer deg alt du trenger å kunne, og terskelen er lav i alle våre redaksjoner. Alle søkere blir kalt inn til intervju.

Hvis du lurer på noe om opptaket, Studentmediene eller Studentersamfundet, ikke nøl med å kontakte:

Endre Aasen, videoleder reportasje

Tlf: 90855297

E-post: reportasje-videoleder@studentmediene.no

Helle Nordheim, videoredaktør
Tlf: 98871844
E-post: videoredaktor@studentmediene.no

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler