Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Barservitør i Lyche

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Kafé- og Serveringsgjengen
Kafé- og Serveringsgjengen (KSG)

Liker du høyt tempo, god mat og fargerike drinker?

Lyche er Samfundets mest allsidige lokale, med en egen inngang på bakkenivå i tillegg til å være en del av Huset. Her serverer vi Trondheims sultne studenter samt Samfundets profilerte gjester og artister. Vi serverer en meny som er en profesjonell restaurant verdig, sammen med et bredt utvalg øl, vin og cocktails. Som barservitør i Lyche får du sjansen til å lære alle aspekter ved å drive en restaurant og en bar. Det trengs ingen forkunnskaper da vi har semesterlige kurs for alle ferdigheter; cocktailkurs, ølkurs, vinkurs, serveringskurs og så videre. Her har du anledningen til å virkelig absorbere god kunnskap!

Restauranten er åpen hver eneste dag og blir en spritbar på kveldstid i helgene. Med 4 vakter i måneden blir vervet svært fleksibelt da du kan jobbe hvilken som helst dag i uken som passer din timeplan.

Som barservitør blir du en del av en gjeng som finner på mye sosialt sammen, utover vaktene i restauranten/baren. Enten det er lavterskel middager sammen, hyttetur, filmkveld eller å spille i band. Her har du mulighet til å utvide vennekretsen, og få minner og opplevelser du sent vil glemme!

For å bli med som barservitør må du være 20 år, ettersom vi serverer sprit og har 20 års aldersgrense sent i helgene.
Spørsmål kan sendes til ksg-opptak@samfundet.no. Vi ser frem til å treffe deg på intervju!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler