Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiojournalist - Musikk

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Prat høl i huet på folk om musikken du brenner for!

Er du glad i å prate og lidenskapelig opptatt av musikk? Da kan musikkredaksjonen i Radio Revolt være stedet for deg! Vi er gjengen som står for det musikalske innholdet på radioen og vi søker nye medlemmer.

Vervet som radiojournalist i musikkredaksjonen er variert og spennende. Ikke bare får du muligheten til spille av og prate om musikken du brenner for, du får også mulighet til å prøve deg på alt som skal til for å lage god radio. Skrive anmeldelser, intervjue artister, finne på morsomme spalter, mekke jingler, redigere SoMe-videoer - det å lage radio kan bestå av mye mer enn bare å prate!

I tillegg blir du også en del av en hyggelig og sosial gjeng som deler din interesse for musikk og konserter.

Bindingstiden er to år. Vervet krever ingen forkunnskaper, du vil få all nødvendig opplæring! Les mer om programmene som har opptak under, og send oss en søknad der du spesifiserer hvilke programmer du kunne tenke deg å bli med i. Alternativt kan du sende oss en åpen søknad der du forteller om en idé du har til et nytt musikkprogram. Vi er alltid åpne for nye og kreative ideer!

Programmer med opptak

FEBER

FEBER søker gatas journalist! Prate hiphop! Skrive om hiphop! Høre hiphop!! Få gratis gatecred!!! Vi vil fylle en ny stilling hos FEBER som gjør gravende journalistikk og dekker det som rører seg i det lokale hiphop-miljøet. Vi trenger noen som er god på hiphop som kan gjøre intervjuer og skrive saker utenfor sending, så vel som å delta i radiopraten. Dette er et verv du kan være med på å forme selv! Liker du rap? Har du meninger? Elsker du content? Jamen så søk da!!!

PostBluesKollektivet

Interesserer du deg for musikk innenfor pop, rock, indie og alt derunder? Er du glad i å oppdage nye artister, og fortelle alle du kjenner om det? Da kan PBK være noe for deg! Vi søker deg som har en brennende interesse for musikk, og ikke er redd for å dele meningene dine om musikken du digger. Hver uke holder vi lytterne oppdatert på det beste som rører seg i musikkverden. Vi intervjuer artister, spiller våre favorittlåter og prater om løst og fast. Høres dette ut som en helaften? Søk da vel!

Radar

Er du lidenskapelig opptatt av musikk? Interesserer du deg for musikkhistorie - legendariske gitarister, skandaløse opptredener, streamingtjenestenes inntog i musikkbransjen, eller musikkens rolle i politiske bevegelser og sagnomsuste subkulturer? Radar søker en ny radiojournalist som vil være med å bygge opp et nyoppstartet program om nettopp disse tingene! Vi undersøker musikk på tvers av sjanger og aktualitet, og prøver å finne ut hva som gjør musikk så spesielt og viktig for oss. Opplæring blir gitt og ingen tidligere erfaring med radio er påkrevd, men du bør ha en sterk musikkinteresse. Du bør være nysgjerrig på ulike musikksjangre. I tillegg bør du være engasjert, komfortabel med å uttrykke deg, og like å holde på med kreative saker og ting.

Sagtann

Som radioprater i Sagtann på Radio Revolt vil man spille den nyeste elektroniske musikken fra inn- og utland. Dette krever at man har en stor interesse for forskjellige typer elektronisk musikk, og at man er motivert til å snakke om den og vise den frem på luften. Her har man en gyllen mulighet til å trekke frem små, lokale produsenter og vise Trondheimsstudentene det kuleste innen elektronisk musikk. Dette er et verv med mye frihet, og stor mulighet til å styre programmets retning selv.

PåTirsdag

PåTirsdag ønsker seg flere radiopratere, med en interesse for litt sånn jazzete musikk. Noen som kan ta over plassen til de som nå trer ut av programmet, og som kan fylle tomrommet med energi og engasjement rundt musikken. En bør ha evnen til å tjattre lettbeint på en underholdene måte. Kunnskaper om musikalske stiltrekk og historisk sammenheng kan også komme godt med.

Blyforgiftning

Blyforgiftning søker et nytt medlem! Er du glad i metall og prating? Det er vi også! Vi søker en kandidat som liker å prate om musikk i godt lag og krangle om alt det fete og eventuelt ikke fete som kommer ut av musikk i metallverdenen. Vi søker en sosial og interessert person som er klar for å lære nye ting. En kandidat som er engasjert og tar initiativ til å videreutvikle programmet sammen med oss andre. At kandidaten liker å oppdage nye ting i metallverden er selvsagt også et stort pluss. All opplæring vil foregå innad i programmet, så tidligere erfaring er ikke nødvendig å ha. Vi gleder oss til å møte deg!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler