Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Handy(wo)man

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Diversegjengen
Diversegjengen (DG)

Lyst til å oppdage HELE Samfundet, rive det ned og bygge det opp igjen?

Lyst til å snekre, mure, male, ødelegge og reparere? Da er dette gjengen for deg! Kan du ingen av delene? Da er det på tide at du søker Diversegjengen, for her vil du lære alt du trenger for å komme deg opp og frem her i verden.

Diversegjengen(DG) har ansvar for det meste av vedlikehold og ombyggingsarbeid på Samfundet. "Alt innen ødeleggelser og mindre reparasjoner", som vi liker å si. Vi er på utkikk etter trivelige og sosiale gutter og jenter som ikke er redd for å bli litt skitne på fingrene.

Diversegjengen er en liten og trivelig gjeng på rundt 15 funksjonærer som legger vekt på det sosiale og å ha det morsomt, både under og etter jobb. Som funksjonær i Diversegjengen kommer du til å jobbe på Samfundet ca. 10 timer i uken, samt et mindre prosjekt hvert semester. Funksjonærer i Diversegjengen har en bindingstid på 2,5 år. Jobbing foregår på mandag og fredag ettermiddag. Vi jobber rundt på hele huset og får dermed god kontakt med de andre gjengene på Samfundet.

I UKEår er Diversegjengen også med på UKA, og har ansvaret for byggeprosjektet. I UKA-19 var det Strossa som ble pusset opp, og nå i 21 står Rundhallen for tur. Som funksjonær i Diversegjengen vil du automatisk bli tatt opp i UKA-21 og byggeprosjektet. Byggeprosjektet blir en intensiv periode med mange morsomme og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi er ferdig med å jobbe når UKA starter, og kan da nyte tre uker med enda mer moro.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å søke DG! Alle som søker vil bli kalt inn til et uformelt intervju. Vi håper å se DEG på intervju! Har du spørsmål? Ta kontakt på dg@samfundet.no. Du kan lese mer om Diversegjengen på dg.samfundet.no og se litt hva vi gjorde med byggeprosjektene i 15 og 17 på dg.samfundet.no/bilder.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler