Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Arrangementsansvarlig

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Kafé- og Serveringsgjengen
Kafé- og Serveringsgjengen (KSG)

Har du lyst på ansvar i ukedagene og fri i helgene.Søk arrangementansvarlig

Kafé- og Serveringsgjengen (KSG) ved Studentersamfundet i Trondhjem leter etter deg som har et ønske om å jobbe med planlegging og/eller gjennomføring av arrangement i ukedagene. Kunne dette vært noe for deg?

Arrangement er en av de mindre gjengene i KSG. Dette gjør at du vil jobbe tett med alle i gjengen og du vil bli svært godt kjent med alle sammen. De Arrangementsansvarlige er en gruppe på 4 stk som jobber tett sammen og blir dine nye beste venner. Vi har også gleden av å jobbe tett med, drive opplæring og ha ansvar for arrangementsbartenderne som består av ca. 20 tappeglade mennesker.

Som funksjonær i Arrangement vil du få mulighet til å ha mye kontakt med kunder som ønsker å arrangere ulike ting på Samfundet. Dette kan være alt fra fester for linjeforeninger, middagsselskaper til bedriftspresentasjoner og mindre konserter. Det er altså stor variasjon! Videre har du som Arrangementsansvarlig i oppgave å drifte baren, sammen med gjengisene, på faste arrangementer som Samfundet arrangerer. Det innebærer å tappe øl og servere diverse brus og drikke som selges i den aktuelle baren.

Som funksjonær på Samfundet jobber man ca. 20 timer i uka med en bindingstid på fire semester. Man vil jobbe tett sammen med de andre 70 funksjonærene i KSG, og man vil bli en del av et fantastisk godt fellesskap. Fire semestre går fort når man har det så gøy som vi har det!

Stillingen krever ingen forkunnskaper, det viktigste er at man har stor interesse for å lære og at man er engasjert!

Spørsmål? Send en mail til ksg-arrangement@samfundet.no dersom du lurer på noe angående stillingen.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler