Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiojournalist - Kultur

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Bli radioprater hos et av de fantastiske radioprogrammene til Radio Revolt!

Har du en radiostjerne i magen? Søk kultur i Radio Revolt! Spesifiser i søknaden din hvilket program du passer best inn i. Vi gleder oss veldig til å møte deg på intervju!

Lytt på Nytt:

Er vennene dine lei av at du alltid snakker om nyheter og politikk på fest? Bli med i gjengen som aldri går lei! Vi leter etter deg som lett lar deg engasjere - både av store og små saker. Her prater vi om alt som rører seg mellom Møllenberg og verdenspolitikken. Få utløp sammen med oss på radio!

Nesten Helg:

Er du over middels glad i kultur, med interesse for det meste av arrangementer i Trondheim by? Liker du å prate, med andre eller med deg selv, uten et behov for at andre kan se deg? Da er Nesten Helg noe for deg!! Nesten Helg er Radio Revolts kulturprogram og helgekickstarter. Sammen med dine medprogramledere vil du kunne boltre deg i tullete spalter, anmeldelser av teater og intervjuer med oppadstormende artister. Søk da vel!

Nerdeprat:

Spillmagasinet Nerdeprat søker ny nerd til prating på radio, og det kan bli deg! Dette er programmet for deg som bare elsker videospill og alt som kalles "nerdekultur", samt litt jazzing, tull og tøys. Du vil få muligheten til å lage anmeldelser, diskutere de heiteste spillene på markedet, og være med å forme et av Norges eldste spillmagasin. Bli med og berik Trondheim med en ukentlig dose spillkultur!

Filmofil:

Liker du film? Er du blant de som plager vennene dine med filmrelaterte monologer i tide og utide? Skulle du gjerne hatt et forum der du kunne delt alle dine tanker rundt film med verden? Da er Filmofil programmet for deg! Vi anmelder premiereklare filmer, diskuterer filmnytt og fordyper oss i filmens verden hver torsdag. Spar vennene dine for drepende monologer, og del dem heller med verden sammen med oss!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler