Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 11. november 2017
Tid 21.30 - 23.00
Billett 180,- / 230,-
Aldersgrense 18 år

dePresno + Supp.: Fred Well

dePresno returnerer til Samfundet igjen etter en smekkfull konsert i Klubben i fjor

Med en stemme laget av gull og ekstremt fengende poplåter har dePresno skjært gjennom mylderet av solide norske popartister som har dukket opp de siste årene.

I 2016 og 2017 har dePresno holdt flere minneverdige konserter på bl.a. by:Larm, Eurosonic, The Great Escape, samt vært på Europaturné med AURORA og Bear's Den. Gjennom P3 Urørt tok singelen "Strangers in Disguise" dePresno helt til finalen i mars 2016, men året ble toppet på P3 Gull da dePresno overrasket Astrid S live på direkten under hennes akustiske fremførelse av sin "Hurt So Good". Det siste halveåret har dePresno spilte flere utsolgte konserter i Bergen, samt spilt for et utsolgt Klubben på Samfundet – en konsert som var utsolgt hele 6 uker før konsertdato!

dePresno blir av mange omtalt som en av de mest spennende nykommerne fra Bergen etter at han ut fra intet slapp sin første singel "Forever" i mai 2015. Siden den gang har dePresno gitt ut flere radiolistede singler som "Hide And Seek" og "See You Soon", og i juni er han endelig klar med ny musikk i form av singelen "Breathing".

Supp.: Fred Well

Etter å ha solgt ut Det Akademiske Kvarter gjentatte ganger, gjort egen headliner konsert på USF Verftet og vært support for The Script i Oslo Spektrum med bandet The Well, har vokalist Fredrik tatt en ny retning kreativt og gått solo. På Vill Vill Vest debuterte han med sitt nye soloprosjekt Fred Well og første singel Complicated ble sluppet i september.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler