Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 8. november 2018
Tid 21.00 - 23.00
Billett 250,- / 300,-
Aldersgrense 18 år

Lemaitre + Supp: Ka2

Den norske, Los Angeles-baserte elektronikaduoen Lemaitre returnerer med ny singel og er igjen klare til å fylle Storsalen med sine hjemmefans!

Lemaitre debuterte i 2010 og har siden hatt noen eventyrlige år, med massiv internasjonal interesse. De har blant annet gjort en uforglemmelig opptreden på Coachella, «We Got U» ble plukket ut som en av låtene på FIFA 17, de har hatt tung radiorotasjon, og musikken deres dukker stadig opp i tv-serier og reklame, blant annet i telefonreklame for Google og Apple. Mye har altså skjedd siden Ketil Jansen og Ulrik Denizou Lund møttes i Oslo og knyttet felles bånd rundt deres interesse for musikk og artister som Chemical Brothers og Basement Jaxx.

Den nye singelen «Machine» blander lyse synthlinjer, cathy gitarriff og svevende melodi, i en nærmest indiepop-inspirert innpakning. «Machine» er den første i en serie låter som kommer i løpet av året. De kommende singlene er resultatet av samarbeidet med produsentene Coucheron, Jerry Folk og Bearson, alle nordmenn og gode venner bosatt i L.A.

Ka2, hele Norges tjommi. En kunstnersjel med et stort hjerte for venner, damer, natur og livets frukter. En venn, en elsker og en notorisk tre-klemmer. Han har jobbet bak kulissene i mange år og alltid vært tilstede, uten at du kanskje helt har lagt merke til ham.

Inspirert av psykedelisk rock med deilige elektroniske klubb elementer. Setter denne sounden stemningen for tekstene om hans bohemske livsstil, der han verken har tro på monogami eller økonomi. Ka2 er nå endelig klar for å komme ut av skogen og inn i byen. Og sette festen på hodet.
‘mer og mer på tur’, som ble sluppet 19.10.2018 handler om jaget etter sterkere farger og følelser, om å være på rømmen til et annet univers. Og hvordan klare å forevige de magiske øyeblikkene som man ellers kanskje ikke legger merke til. De som vet, de vet <3

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler