Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 26. mars 2015
Tid 20.00 - 22.00
Billett 100,- / 150,-
Aldersgrense 18 år

Møster! & The Young Mothers[US]

Liker du jazz som tør å tøye grenser? Noen av landets dyktigste musikere innenfor sjangeren kommer til Studentersamfundet for å holde en forrykende dobbeltkonsert!

Møster! kom i fjor med sitt andre album, Inner Earth, som brakte kvartettens eksperimentelle lydbilde flere hakk videre. Bandet består av musikere involvert i band som Motorpsycho og BigBang, med saksofonist Kjetil Møster, også kjent som en fjerdedel av Datarock, i spissen. Møster! serverer en unik blanding av jazz, støyrock og drone, og dersom du kommer til Klubben den 26. mars, vil du få oppleve en konsert utenom det vanlige. Veggene kommer til å riste. Vi lover.

Samme kveld skal også The Young Mothers, frontet av Ingebrigt Håker Flaten, fylle Klubben med sin egen vri på sjangeren. Håker Flaten er en kjent figur innenfor jazzens verden, og han har siden sin utdannelse ved Jazzlinja på NTNU figurert i en rekke band. I 2011 dannet han The Young Mothers som har sin base i Austin, Texas, med musikere fra Texas og Chicago. Ingebrigt forklarer selv at han lenge har villet danne et band der sjanger-grensene var mindre tydelige og hørbare, men at han ikke kjente til de rette musikerne for et slikt orkester, noe som endret seg da han flyttet til Texas.

The Young Mothers kombinerer elementer fra jazz, hip-hop og indie-rock i sitt debutalbum A Mothers Work Is Never Done, som ble sluppet i mars i fjor til strålende tilbakemeldinger.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler