Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 13. februar 2019
Tid 19.00 - 20.30
Billett 220,- / 280,-
Aldersgrense 18 år

ISFiT: Standup med Jonis Josef og Dex Carrington, support Anders Tangenes

ISFiT inviterer til en kveld hvor lattermuskelen får kjørt seg. Det er en glede å presentere “Standup med Jonis Josef og Dex Carrington, support: Anders Tangenes”.

Jonis Josef snakker om livet sitt i showene sine, hvordan det er å stå litt utenfor i Norge, og han ler og spøker med det meste på veien. Josef er et utrolig talent i en sprudlende kropp som bare er ment for å underholde andre. Han ble nylig nominert til årets gjennombrudd på komiprisen. Dette er virkelig en anledning til å oppleve et av de største humortalentene i Norge i dag.

Dex Carrington er kjent fra bla. MTV-showet “Dexpedition” som var en stor suksess i Norge, og ble sluppet i over 20 land. Han har base i Norge, men har gjort standup over hele verden inkludert USA og Hong Kong. Dex en ekstremt dedikert komiker som garanterer latter ti av ti ganger uansett setting.

For å varme opp for Jonis og Dex kommer Anders Tangenes. Han har base i Trondheim, men har gjort standup over hele landet og er godt kjent i standup-miljøet. Som konferansier kommer Mari Djuve.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler