Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 22. mars 2019
Tid 21.00 - 01.00
Billett 50,- / 100,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Temafest: Festival

Lengter du etter konserter og lange sommernetter på festival? Finn fram glitter eller bøttehatt for nå kan du oppleve en hel festival sommer på èn og samme kveld!

Fredag 22. mars kan du oppleve alle dine favoritt festivaler på Samfundet. I Rundhallen blir det døsige danske camping tilstander ala Roskilde. Eller har du alltid drømt om å rave og danse deg sanseløs under strobelysene som på Tomorrowland? På Klubbchella kan du kle deg i den fineste blomsterkransen og leve ut din egen californian dream. Savner du det nære og kjære og foretrekker du de ville Country festene fra hjembygda er Strossa stedet for deg! Ønsker du deg heller en fjelltur så kan du ta den opp til Selskapssiden hvor du kan nyte musikk og god drikke i naturlige omgivelser inspirert av VinjeRock. I Temafestens ånd blir det også photostand og etter Silvana Imam konserten blir det storsalsdisco i Storsalen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler