Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 13. april 2022
Tid 21.00 - 22.30
Billett 190,- / 250,-
Aldersgrense 18 år

[UTSATT] Valkyrien Allstars // Klubben

NB! Konserten må desverre utsettes på bakgrunn av nåværende koronarestriksjoner, de som har kjøpt billett kan enten få den refundert eller bruke den til konserten senere i vår. Ny dato kommer snarest!

Doors er 20:30, Inngang Søndre Side ~ Glassinngangen

Valkyrien Allstars er her til stadighet – Takk og pris!

Valkyrien Allstars er kjent som et av landets beste liveband, og har siden sin første utgivelse i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk.
Bandet har dratt i nye retninger for hver utgivelse det har sluppet, og har endt opp med et særegent uttrykk de ikke deler med noen.

Siste studioalbum i rekken «Slutte og Byne» vant just Spellemannsprisen 2020 i kategorien Vise, og ligner mistenkelig på pop-musikk.
For den observante lytter vil det likevel være tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk.
Tittelsporet med samme navn ble raskt nærmest et mantra for folket fra sør til nord, og med strålende kritikker fra landets største medier, hyllet som et av årets beste album på de fleste lister, kan vi endelig få fra høre det fra scenen.

Bandet Består av Tuva Syvertsen, Magnus Larsen Jr, Erik Sollid og Martin Langlie, som sammen lager og arrangerer låtene som forblir en evig kjærlighet og mysterier som aldri løses.
Her vanker energi, inderlighet, overraskende vendinger på en seng av det som vanskelig lar seg simulere: gnistrende samspill.

Musikkmagasinet/ Klassekampen – Tore Renberg: «Et mesterverk» (Månedens album i oktober)

Romsdals Budstikke – Tor Hammerø (Terningkast 6)
«Tøft, upolert, inderlig og ekte»

Dagsavisen – Mode Steinkjer (Terningkast 5)
«Forener det beste fra mange verdener»

Aftenposten – Eivind August Westad Stuen (Terningkast 5)
«Folkemusikk for fremtiden»


Oppvarmingsband for anledningen er Samfundets egne spelemannslag, Snaustrinda!

Snaustrinda spelemannslag består av ca 35 nikkers- og selbustrømpekledde studentar som tilhøyrer Studentersamfundet i Trondheim. Sidan det vart skipa i 1967 på musikerlåfte har dei formidla folkemusikk- og dans med stor glede og sjarm. Laget består av studentar frå heile landet og spelar difor folkemusikk frå alle landets delar med hovudfokus på Trøndelag, i tillegg til noko svensk.

Å sjå Snaustrinda live er ei oppleving av dei sjeldne, og vil garantert sjarmere kvart einaste publikum!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler