Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Få billetter igjen
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 20. januar 2023
Tid 21.30 - 23.30
Billett 250,- / 300,-
Aldersgrense 18 år

Lars Vaular // Storsalen

Lars Vaular kommer til Samfundet i januar med sin Vintage Velour Tour, dette vil du ikke gå glipp av!

Lars Vaular er tilbake! Etter å ha tilbrakt store deler av de to siste årene i studio er Lars Vaular klar for å slippe ny musikk og ta med låtene ut på turné. Den 13. januar legger han ut på Vintage Velour tour med det kommende albumet Vintage Velour, et album som reflekterer Lars om artist han er Lars Velour og han er vintage. Låtene er varierte og en ubestemmelig blanding av stiler og inspirasjon, men samtidig typisk Lars. Få ting flyter bedre i ørene enn Lars i sitt ess, og det låter ekte, fengende, nært og nostalgisk. Akkurat som sceneshowet blir!

«Jeg er veldig spent på å spille de nye sangene! I sommer var første gangen vi var tilbake på festivalscener siden 2019, og det gav virkelig mersmak, spesielt med tanken på at vi på Vintage Velour turneen har mer ny musikk å vise fram! Tanken på at det er mange sulteforete Vaularfans der ute som gleder seg like mye som meg holder meg noen ganger våken om nettene» - Lars Vaular.

På albumet Vintage Velour har han hovedsakelig jobbet med produsent Geir Øyvind Hvidsten, med innspill fra Frode Kvinge Flatland, Karima F og Matthew Kent. Som en av landets største hip hop legender har Lars Vaular siden debuten for snart ti år siden gitt ut musikk og spilt liveshows tilhørende verdensklassen. Han har spilt godt over 500 konserter, gitt ut seks album og vunnet fem Spellemannspriser.

Billetter kommer snart!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler