Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Rundhallen
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 16. februar 2023
Tid 18.30 - 21.30
Billett 450,- / 500,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

ISFiT: Meet and greet + DRAGSHOW! Pangina Heals // Rundhallen, Storsalen

Hvorfor nøye seg med å “bare” se DRAGSHOW! med Pangina Heals, når man i tillegg kan få møte stjernen selv?! Denne billetten inkluderer både dragshow + meet and greet.

ISFiT presenterer Pangina Heals, Drag Race UK vs The World-deltakeren og host for Drag Race Thailand, i Storsalen på Studentersamfundet i Trondheim. Gjør deg klar for et uforglemmelig show fylt med sjarm, imponerende antrekk og humor.

Pangina Heals er en internasjonal drag-SUPERSTAR med fantastisk motesans og lip-syncing-ferdigheter. Hun har flere enn 650 000 følgere på Instagram, en stor internasjonal fanskare og fremfører utsolgte show over hele verden. Pangina er modell og profesjonell danser, og har også vært headliner i en Ava Max-musikkvideo og mange Pride-festivaler rundt omkring i USA. Med sin humor og sitt imponerende talent på scenen kommer dette til å bli en forrykende opplevelse for publikum.

Denne billetten vil gi deg den totale opplevelsen av showet, da du i forkant vil få muligheten til å oppleve din favoritt-Drag Queen i egen person. Dette er med andre ord en opplevelse du ikke vil gå glipp av! Ikke bare får du møte den legendariske dragartisten, du får også oppleve Panginas første show i Norge - noensinne!

Meet and greet tar plass i Rundhallen kl. 18:30.
Ikke gå glipp av denne enestående muligheten, vi sees!

Tid: 16.feb 18:30
Sted: Rundhallen + Storsalen, Studentersamfundet
Billettpris: 450kr medlem / 500kr ikke-medlem

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler