Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Hele huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 11. februar 2023
Tid 22.00 - 02.00
Billett 50,- / 100,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Temafest: UTEKLUBB med Oprofessionell og Ekkel // Hele huset

Vi forvandler Samfundet til et eneste stort techno hus med DJ`s fra klokken 22. Og klokken 23 kommer UTEKLUBB with Oproffessionell and Ekkel for å by på det beste innenfor trance!

For en kveld vil Ute være med på å transformere om Studentersamfundet. Gjennom musikken tar vi med våre internasjonale deltagere, samt trondheims lokale befolkning, med på en kveld fylt med elektrisk stemning. Sammen skal vi utforske den elektroniske sjangeren og vise de internasjonale deltakerne hva Norge har å by på når det kommer til den elektroniske musikkscenen i Trondheim by. Resten av husets scener vil også fylles opp at musikk fra den elektroniske sjangeren, og du får blant annet DJ Sunnyroady på KNAUS, raves på Klubben, Drum & Bass på Selskapssiden, Tech House i Bodegaen og UTEKLUBB med Oprofessionell & Ekkel i Storsalen! Dukk opp for en musikalsk opplevelse. Dropp telefoner på dansegulvet. Ha telefonene i lommene, nyt øyeblikket og respekter andres privatliv.

Uteklubb er et Oslo-basert DJ-kollektiv. Uteklubb leverer energisk, emosjonell og psykedelisk trancemusikk. Lørdag 11. februar vil to av grunnleggerne Oprofessionell og Ekkel fra UTE.REC ta dere med på en musikkfest uten like. Forvent god trance og hypnotisk musikk. Ses i Storsalen kl 23:00!

EKKEL: Er solo prosjektet til medgrunnlegger Teo Bach som er del av flere duoer og konstellasjoner i Ute universet. Med erfaring fra toppklubber som Berghain i Berlinn, Doka i Amsterdam og utefester i Australia, kan dere forvente en reise fylt med feite basslinjer og psykedeliske beats

OPROFESSIONELL: Oprofessionell er en av medgrunnleggerne av det Oslo-baserte trance-kollektivet Ute og plateselskapet Ute.Rec. Med et bredt spekter av utgivelser under ulike aliaser og prosjekter, og et innovativt grep om sjangeren, har han blitt en sentral figur på trancescenen de siste par årene. Hans særegne blanding av neo-trance, altså moderne et moderne tranceuttrykk med inspirasjon fra 90-tallet, bringer frem følelser av eufori og psykedelia. Oprofessionell har spilt på institusjoner som Saule, Berghain og om:blank i Berlin, vært på Australia-turné tidlig i 2022, og har med det befestet sin posisjon som gjenoppliver av trancemusikk. Sjekk bare ut prosjekter som Omformer (sammen med Mikkel Rev) og Kineta (sammen med Alpha Tracks), samt aliaser som Repulsive Force og Oprofessor, for å nevne noen

Sammen allierer Ekkel og Oprofessionell seg bak aliaset Ipeo Dosadi, og spiller hele natta. Prosjektet byr på leken prog trance, cheeky basslinjer og hypnotiserende leads. Gutta har tidligere spilt utallige scener, blant annet The Villa og BLÅ i Oslo samt Berghain i Berlin.

Hvor: Storsalen + Hele huset
OBS: Inngang på huset inkluderer UTE.KLUBB i Storsalen.

Sjekk ut den offisielle spillelisten for ISFiT-23 for å høre musikken som skal spilles under festivalen: https://open.spotify.com/playlist/6GRMHBy0nNNzVfbGpa8q2D?si=0IlTBvAyTdW47pfXVWNRuQ&fbclid=IwAR0JESd0x3qBI6xWGicHBF15M53VRowa8ynFbhzYHlzX0wCgyb2uFMCJzAc

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler