Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 11. april
Tid 22.00 - 23.30
Billett 250,- / 310,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

RAVI

Nostalgi, stemning og E-ore!

Billetter er i salg fra fredag 9. februar kl 12.00!

Fikk du ikke med deg Ravi på begynnelsen av 2000-tallet, så var du nok enten bevisstløs eller langt ute i verdensrommet. Sammen med DJ Løv og Folk & Røvere leverte han listetopper som Utadæsjælåplevelse, Dødsøt, E-ore, Tsjeriåu og Ås to i Osjlo, og dominerte hitlistene og spillelistene den gang da.

Men ting har absolutt ikke stått stille de siste årene: Ravi har gitt ut musikk i diverse konstellasjoner med jevne mellomrom de siste 25 årene – nærmere hundre forskjellige album, EP’er, singler og andre formater. I 2023 gjorde han comeback på livescenen med sin aller første egne konsert i Oslo – og det med et brak: Med to utsolgte konserter på hovedscenen på SALT, og én stappfull konsert på HAVET i Trondheim, fikk et par tusen nye og gamle fans sitt livs konsertopplevelse. Det ga mersmak, så i 2024 har Ravi et hårete mål om at alle i Norge skal ha en mulighet til å gå på en Ravi-konsert ikke så langt unna der de bor. Og ikke nok med det: han har lært seg et nytt håndverk, og kan tilby hjemmesnekra, sjarmerende og dansende animasjonsfilm på skjerm, som danser i takt med musikken. Det er bare å glede seg!!

Foto: Hans Christian Moen


Dørene åpner 21.30

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler