Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern

Daglighallen Bar & Mikrobryggeri


Foto: foto.samfundet.no

NB: foreløpig plassert i Klubben. Stedet for kvalitetsøl til Trondhjems studenter!

Åpningstider

Daglighallen Bar & Mikrobryggeri er Samfundets brune skjenkestue og stedet for godt øl. Den ligger egentlig nord i Daglighallen innenfor bakdøra til Samfundet, derav navnet. På grunn av oppussing er den må å finne inne på Klubben! Sjekk ut Daglighallen på Instagram for mer informasjon om åpningstidene.

I helgene dyrkes den gode pubkulturen: God musikk, stolte bartendere og god lesk fra mange forskjellige flasker og fat. Daglighallen har et av byens beste utvalg av øl. Det er også mulig å nyte mat og drikke fra Edgar og Lyche i Daglighallen.

Daglighallen ble bygget om til pub sommeren 1997, og ble sist pusset opp i 2013. Vi har gleden av å tilby mikro-øl fra fat, og har til enhver tid øl i mange forskjellige stiler og fra forskjellige bryggerier på tapp. Ikke minst selger vi øl brygget på huset av vår kjære bryggegjeng.Vi har også et bredt flaskeøl-utvalg og kan også by på mineralvann og alkoholfritt øl. Ta turen innom for å finne din favoritt!

Daglighallen Mikrobryggeri

Den 5. september 2014 lanserte vi vårt eget bryggeri, nemlig Daglighallen Mirkobryggeri. Dette var en viktig milepæl for Studentersamfundet. Bryggeriet ble opprettet i forbindelse med UKA-13.

Tidligere foregikk det hjemmebrygging i begrenset skala. Etterhvert som salget økte i takt med interessen, ble det vedtatt å utvide bryggeriet. Det ble kjøpt inn utstyr, pusset opp et rom, og Daglighallen Mikrobryggeri fungerer dermed som et profesjonelt bryggeri.

Fakta
Etasje 2 (se oversiktskart)
Tilpasset funksjonshemmede Ja
Siste oppusning 2013
Ansvarlig gjeng Kafé- og Serveringsgjengen
Sponsorer
Festivaler