Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern

Utsalgssteder for billetter

Inngang på huset og på arrangementer

Inngang på Samfundet er gratis for medlemmer, med unntak av når det er arrangementer som foregår på hele huset (f.eks. temafester), og noen andre spesifikke typer arrangementer.

Ikke-medlemmer må betale for inngang på fredager og lørdager.

  • Før kl.23: kr 50,-
  • Etter kl.23: kr 90,-

Samfundsmøte, Knauskonsert og andre arrangementer som ikke har egen billett er inkludert i inngang.
Onsdagdebatter og andre arrangementer på hverdager som ikke har billett er også gratis for ikke-medlemmer.
Når arrangementer har billett, må man vise billetten for å få stempel for å komme inn i lokalet. Så lenge arrangementet ikke foregår på hele huset, kan man fortsatt komme inn på Samfundet som vanlig, uten å ha billett.

Rabatter

Som medlem av Samfundet vil du få rabatter på en del av arrangementene. Les mer.

Salgsbetingelser

Studentersamfundet i Trondhjem selger billetter til sine arrangementer gjennom sin nettside. Billettene betales med kredittkort og utleveres i form av nedlastbare PDF-filer. Eventuelt kan billettene registreres som tilknyttet kundens medlemskort. Kunden får også billettene tilsendt per epost.

Personinformasjon utleveres kun etter forespørsel fra politiet med rettserklæring. Studentersamfundet i Trondhjem lagrer aldri sensitive kortdata.

Studentersamfundet i Trondhjem er ansvarlig for transaksjoner gjennom nettsalg av billetter. Betalingen håndteres av Stripe.

Kjøpte billetter refunderes ikke, unntatt ved avlysninger. I slike tilfeller kan billetter refunderes på et av Samfundets utsalgssteder.

Aldersgrense for inngang på Studentersamfundet i Trondhjem er 20 år.
Er du medlem eller student ved et universitet eller en høyskole er aldersgrensen 18 år. Dette gjelder ikke elever på folkehøgskole eller videregående skole.

På konserter i Storsalen eller i Klubben, Samfundsmøter og andre kulturarrangement med billett er det 18års aldersgrense for alle, med mindre annet er spesifisert.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål.

Sponsorer
Festivaler