Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern


Foto: foto.samfundet.no

Edgar

Edgar kafé

Åpningstider

Preget av en lun atmosfære er Edgar, Studentersamfundets kafé, også kjent som Samfundets sin stua. Lokalet er oppkalt etter Edgar B. Schieldrop, Samfundets første leder. Vi spiller LP-plater med rolig og spennende musikk. Utfordre venner i et brettspill fra vårt rikholdige utvalg og kos deg i Samfundets desidertste koseligste lokaler.

I Edgar kan du velge mellom et utvalg av spesialkaffe levert av Pala, eller bare nyte en deilig kopp sort kaffe. Kos deg med et deilig stykke av den beryktede (og vegansk) Edgarkaken, eller del en espressomilkshake (selv om du helst vil ha hele selv)! Om magen din knurrer høyere, prøve våre nachos, toast, eller wraps. Men løp, kjøkkenet stenger kl. 21!

Arrangementer:
Hver tirsdag klokken 19:00 kan du bryne hjernecellene dine på tirsdagsquiz. Dersom du stiller i samme quizlag hver uke, kan du være med i sammenlagtkampen. Men vær tidlig ute - quizene i Edgar er populære og det blir fort fullt!

Fredager klokken 20.00, våre venner fra Klubbstyret har en musikkquiz med nye spennende kategorier å bryne deg på, en krevende cover-art quiz, og en deilig medley å utfordre selv de største musikkfans.

På utvalgte onsdager og torsdager har vi konserter hvor Trondheims unge og lovende artister er representert. Det spilles musikk i de fleste sjangre, alt fra rock og pop til folk eller blues er å se på scenen.

Og sist men ikke minst, Edgars egen Bingobanden har ære flere ganger hvert semester å invitere deg til torsdagsbingo! Dette er en berg- og dalbane av sjansespill, spenning og mye moro. Det blir premier, mulighet for noe godt i glasset, og god stemning.

Følg med på samfundet.no for løpende informasjon om konsertene og bingo.

Følg Edgar på Facebook, Instagram, og TikTok for å få med deg siste nytt om arrangementer som finner sted i lokalet, eller bare for å holde deg oppdatert på kaffen vi serverer.

Fakta
Etasje 2 (se oversiktskart)
Tilpasset funksjonshemmede Ja
Siste oppusning 2014
Ansvarlig gjeng Kafé- og Serveringsgjengen
Sponsorer
Festivaler