Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern


Foto: foto.samfundet.no

Edgar

Edgar kafé

Åpningstider

Preget av en lun atmosfære er Edgar Studentersamfundets kafé. Lokalet er oppkalt etter Edgar B. Schieldrop, Samfundets første leder. Vi spiller LP-plater med rolig og spennende musikk. Utfordre venner i et brettspill fra vårt rikholdige utvalg og kos deg i Samfundets desidert koseligste lokaler.

I Edgar kan du velge mellom et utvalg av spesialkaffe levert av Jacobsen og Svart, eller bare nyte en deilig kopp sort kaffe. Kos deg med et deilig stykke av den beryktede Edgarkaken, eller del en espressomilkshake (selv om du helst vil ha hele selv)!

Tirsdager: Quiz

Hver tirsdag klokken 19:00 kan du bryne hjernecellene dine på quiz og vinne flotte premier. Dersom du stiller i samme quizlag hver uke, kan du være med i sammenlagtkampen. Men vær tidlig ute - quizene i Edgar er populære og det blir fort fullt.

Vinnerlaget får hver sin Lycheburger!

Onsdager: LilleLørdag Live

Onsdager har vi jazzkonserter. Det spiller jazz av alle slag, så stikk innom, nyt konserten med noe å drikke, og feir at helgen snart er her. Følg med på samfundet.no for løpende informasjon om konserter.

Torsdager: Edgar Sessions

Torsdager har vi konserter hvor Trondheims unge og lovende artister er representert. Det spilles musikk i de fleste sjangre, alt fra rock og pop til folk eller blues er å se på scenen. Her kan du stikke innom, og nyt innslagene med kald drikke og et åpent sinn! Følg med på samfundet.no for løpende informasjon om konsertene.

Fredager: Musikkquiz

Fredager klokken 20.00 får du nye spennende kategorier å bryne deg på, før det hele avsluttes med en deilig medley der det gjelder å kjenne igjen låter og artister. Hva står REM for? Hvem og hvor mange venstrehendte var det i The Beatles? Hva heter egentlig vokalist Prepple i DumDum Boys.

Hver av de 4 deltagerne på vinnerlaget stikker av med gratisbilletter til en valgfri konsert i løpet av semesteret, og det konkurreres i tillegg om hovedpremien som er gratis inngang på alle konserter kommende semester på Studentersamfundet i Trondhjem.

Følg Edgar på Facebook for å få med deg siste nytt om arrangementer som finner sted i lokalet, eller bare for å holde deg oppdatert på kaffen vi serverer.

Fakta
Etasje 2 (se oversiktskart)
Tilpasset funksjonshemmede Ja
Siste oppusning 2014
Ansvarlig gjeng Kafé- og Serveringsgjengen
Sponsorer
Festivaler