Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

ARK-medlem

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Akademisk Radioklubb
Akademisk Radioklubb (ARK)

Bli med og lær om walkie-talkies for voksne!

Har du hørt om amatørradio? Vil du prøve å opprette en kontakt med ISS? Har du vært i EL-avfallet en gang for mye på jakt etter godsaker? 

Nå kan du også bli en "radiot", akkurat som LA8PV også kjent som Fleksnes. Vi vil ha deg til å søke Akademisk Radioklubb (ARK). Vi er innehaver av den eldste klubblisensen for amatørradio i Norge og har siden 1923 vært en klubb på Studentersamfundet for og av både radioamatører og studenter som vil lære mer om radio. Det kreves ingen forkunnskaper og du får muligheten til være del av den eneste klubben på Samfundet med sosialantenne.

Vi avholder et lisenskurs hvert semester slik at du også kan få ditt eget kallesignal og bli radioamatør. Vi er en sosial klubb med mange ulike interesser, blant annet blir det arrangert brettspillkvelder, portabelturer i marka, prosjektmandag og mye mer. Vi har også et godt utstyrt verksted som alle medlemmer kan bruke og låne utstyr fra.

For mer informasjon kan du se la1k.no

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler