Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Økonomiansvarlig

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Kafé- og Serveringsgjengen
Kafé- og Serveringsgjengen (KSG)

Har du lyst å være med å styre Studentersamfundets største gjengs økonomi?

Vi tar nå opp økonomiansvarlige som skal være en del av Økonomigruppa i KSG. Denne gruppa jobber tett opp mot gjengen med blandt annet oppfølging av budsjettmål, analyser av inntekter og kostnader, utvikling av nye rutiner for bedre økonomisk styring, opplæring og oppfølging av den økonomiske driften. Her vil det bli mange forskjellige utfordringer knyttet til økonomi, både små og store oppgaver.

I 2023 skal UKA-23 gjennomføres, og som en del av Økonomigruppa til KSG får du være med på det også! Det betyr enda mer varierte oppgaver med masse flotte mennesker.

Som funksjonær ved Samfundet jobber man ca. 20 timer i uka med en bindingstid på fire semester. Man vil jobbe tett sammen med de andre 70 funksjonærene i KSG, og man vil bli en del av et fantastisk godt fellesskap. Ved siden av ukentlig jobbing i et god arbeidsmiljø, har KSG et sterkt fokus på det sosiale i gjengen også utenfor jobb. Her vil man treffe venner for livet!

Stillingen krever ingen forkunnskaper, det viktigste er at man har stor interesse for å lære og et godt engasjement! Det vil bli gitt grundig opplæring innenfor de systemene Samfundet bruker.

Spørsmål? Send en mail til ksg-okonomisjef@samfundet.no dersom du lurer på noe ang. stillingen.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler