Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Salgskonsulent

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Etablere kontakt med næringslivet og finansiere driften av Studentmediene

Vi ser etter deg som er interessert i å etablere kontakt med ulike aktører i næringslivet og det offentlige for å opprettholde og øke inntektene til driften av Studentmediene.

Det er ikke noe krav til erfaring, opplæring og oppfølgning vil bli gitt og du vil alltid ha folk rundt deg som kan hjelpe.

Salgsavdelingen består av 4-5 personer, der vi ønsker å jobbe på en måte hvor alle har egne ansvarsområder og i hovedsak bruker gruppen for å rådføre seg. Vi ser derfor etter selvstendige personer som tar eierskap til arbeidsoppgavene. Det vil være mulighet for rask progresjon og mye ansvar i vervet.

Vi er også opptatt av det sosiale, og du vil bli en del av en sosial og bra gjeng på Samfundet med utrolig mange mennesker med ulik bakgrunn. Selv om salgsavdelingen er liten, består Studentmediene av over 250 frivillige og vi er opptatt av å sosialisere på tvers av arbeidsområder.

Stillingen gir gjengmedlemoblat og forventet timebruk i uken er 8-10-timer. Ikke nøl med å søke, alle søkere blir kalt inn til intervju, og det er ingen forpliktelser før man eventuelt blir tilbudt en stilling.

Ved spørsmål angående stillingen, ta gjerne kontakt med Daglig leder Sara Heitmann på dagligleder@studentmediene.no.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler